Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Langji
Certificering: ISO9001, ISO14001 CE, 3C, IP55
Modelnummer: RGAC
Min. bestelaantal: 1 PC
Prijs: USD 200~500/unit
Verpakking Details: houten geval met pallet of enkel de uitvoerpallet
Levertijd: 15~25 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, paypal L/C,
Levering vermogen: 1500 PCs/maand
Naam: De bijlagen van het serverrek Materiaal: Gegalvaniseerd Staal
Toepassing: Data Center Plaats van Oorsprong: China
merk: Langji Certificering: ISO9001, ISO14001 CE, 3C, IP55
Hoog licht:

18U de Bijlagen van het serverrek

,

De gegalvaniseerde Bijlagen van het Serverrek

,

18u het kabinet van het serverrek

Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staal Binnenserver voor Data Center

 

Producteigenschap

1. Het gepatenteerde product van het Langjibedrijf.

2. Van de luchtvoorwaarde en hitte de pijp deelt een zelfde systeem, dat zeer de efficiency van airconditioning en hittepijp verbetert.

3. Van de luchtvoorwaarde en hitte het pijpsysteem kan automatisch schakelen, tegelijkertijd kan de gecontroleerde machine ver zijn.

4. Energie - het besparingseffect is duidelijk.

5. Digitale temperatuur controler en hoge precisie van temperatuurcontrole.

6. De belangrijkste onderdelen hebben Ce-certificaten, die aan de vereisten van de EU kunnen voldoen ROHS.

7. Het ontwerp van de modulemachine combineert elk volgens de ruimteruimte maakt het vrij voor vervoer en installatie geschikt.

 

Productinleiding

De luchtvoorwaarde met hittepijp combineert met hittepijp en actieve het koelen technologie samen volkomen om de hoogste efficiencyverrichting te bereiken. Wanneer het systeem van de hittepijp werkt, introduceert het openlucht koele lucht in warmtewisselaar van hittepijp door de veroorzaakte trekkingsventilator voor energieuitwisseling, dan introduceert hete lucht van materiaalruimte in de warmtewisselaar van de hittepijp voor hitteuitwisseling door de gedwongen trekkingsventilator en verzendt het dan terug naar de communicatie ruimte naar koele communicatieapparatuur, waarbij de lopende tijd van de compressor wordt verminderd, die zijn levensverwachting uitbreidt, die kosten voor verrichting en onderhoud bespaart om het doel te bereiken om energie te besparen en consumptie te verminderen. De Energierendementverhouding van airconditioner is rond 3,0, terwijl het van warmtewisselaar van hittepijp rond 8 is.

Wanneer het weer heet is, stelt het airconditioner in werking. Wanneer het koel is, bijvoorbeeld, als er een 6℃ temperatuurverschil is, stelt het hittepijp in werking. Het intelligente controlemechanisme kan de functie tussen airconditioner en hittepijp schakelen. Deze reeks producten kan wijd voor basisstation worden ontwikkeld, computerzaal, IDC-datacentrum, schuilplaats het koelen gebied.

De airconditioner met hittepijp gebruikt één enkel systeem om de functie van het koelen en hitteuitwisseling door hittepijp te realiseren. Met behulp van interne en externe temperatuursensor in deze airconditioner, kan het intelligente controlemechanisme de functie tussen airconditioner en hittepijp automatisch schakelen. De functie van hittepijp wordt gewoonlijk in werking gesteld ten eerste om een grootste energie te bereiken - besparingseffect. Deze reeks producten kan wijd voor basisstation, materiaalruimte, IDC-datacentrum en schuilplaats het koelen gebied worden ontwikkeld.

 

Toepassing

 

1. Telecommunicatieruimten

2. Mobiele basisstations

3. Computerzalen

4. Data Center

5. Controlecentra

 

Bedrijf

 

Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 0 Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 1
Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 2 Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 3
 
Verwant Product

Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 4

 

Verpakking

 

Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 5

 

Tentoonstelling

 

Gegalvaniseerde het Rekbijlagen van de Staalserver voor Data Center 6

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8613911538649